ΦΥΛΑΞΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ένας αρκετά διαδεδομένος μύθος είναι ότι δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη για χειμερινά ελαστικά στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες περιοχές της χώρας, όπου η θερμοκρασία κατά τους χειμερινούς μήνες πέφτει συχνά κάτω από τους 7 βαθμούς, η χρήση ελαστικών με πιστοποίηση για χειμερινές συνθήκες (3PMSF), είναι απαραίτητη. Για αυτό, είναι σημαντικό να διαθέτουμε ένα σετ ελαστικών όταν έρχεται ο χειμώνας, στο οποίο θα έχουμε άμεση πρόσβαση, μόλις το χρειαστούμε.

 

H υπηρεσία αποθήκευσης εποχιακών ελαστικών «Tire Hotel», που θα βρείτε σε σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα εποχικά ελαστικά σας. Έτσι, δεν θα σας δεσμεύουν πολύτιμο χώρο στο σπίτι. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξετε ξανά τα ελαστικά σας, δεν χρειάζεται να προβληματιστείτε! Μπορούμε να αποθηκεύσουμε το δεύτερο σετ ελαστικών εξίσου εύκολα.

 

Με την αγορά (ή επανατοποθέτηση) των ελαστικών σας στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, επιλέξτε την υπηρεσία «Tire Hotel». Με αυτόν τον τρόπο, είστε ήσυχοι ότι τα ελαστικά σας φυλάσσονται με ασφάλεια στις κατάλληλες συνθήκες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ETRTO (The European Tire and Rim Technical Organisation). Όταν αλλάξει η εποχή και χρειαστείτε ξανά τα αποθηκευμένα ελαστικά σας, καλέστε το σημείο εξυπηρέτησης ViaLider για να κλείσετε το ραντεβού σας για την επανατοποθέτησή τους.